Bu bilgileri bir kez girin; her projede “Hazırlayan” olarak görünür ve çıktı paftalarının antetinde kullanılır. İstediğiniz zaman üstteki firma düğmesinden değiştirebilirsiniz.
VerilerinizTüm tasarım, müşteri, iş ve ayarlarınızı tek dosya olarak indirin ya da bir yedeği geri yükleyin.